Change your cover photo
SBIOA Volleyball
Change your cover photo

BI Athletics Volleyball rekrutterer både høst- og vårsemesteret!

This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

BI Athletics Volleyball er et relativt nytt utvalg på BI, men er stadig i vekst og har et enormt potensial. Fra høsten 2015 hadde utvalget i overkant av 50 medlemmer, og det er tydelig at denne sporten er populær blant studentene. Et medlemskap i utvalget gir ikke bare det sportslige, men også det sosiale. I tillegg er det en perfekt mulighet for å bli kjent med andre studenter på tvers av de ulike linjene på BI.

BI Athletics Volleyball trener to ganger i uken. En trening for seriespillerne og en trening hvor damene og herrene spiller separat. Opplegget blir bestemt av en trener med lang erfaring innenfor volleyball. Både damene og herrene stiller med et lag i seriespillet. Foreløpig spiller begge lagene i 4.divisjon, men har høye ambisjoner om å rykke opp den kommende sesongen. Deltakelsen i seriespillet er selvfølgelig frivillig. 

BI Athletics Volleyball er et svært sosialt utvalg. Vi steller i stand ulike arrangementer som hytteturer, utenlandsturer,  vors/fester etc. for å holde medlemmene våre samlet. Vi er en veldig hyggelig gjeng som man kan ha det mye moro med.

Er du en sosial og hyggelig person som ønsker å spille, og som har litt erfaring med volleyball er du hjertelig velkommen til å søke om medlemskap i utvalget!