Change your cover photo
Change your cover photo

BI-revyen er kanskje BI's morsomste og mest kreative prosjekt. Man trenger ikke erfaring eller talent – alle kan være med!

This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

BI-Revyen er et kulturelt tilbud som årlig organiseres og gjennomføres av studenter ved Handelshøyskolen BI Oslo, som et av prosjektene under SBIO. Hovedmålet med prosjektet er å skape en morsom og underholdende forestilling, ikke bare for publikum, men også for studentene involvert i prosjektet.

BI-Revyen skiller seg fra de andre prosjektene på skolen ved at studentene selv har muligheten til å stå på scenen i sluttresultatet, og vise frem sine kunstneriske sider. Ved å være med på revyen får man en litt annerledes studiehverdag, der arbeidet med revyen gir et morsomt avbrekk fra lesingen. Her samarbeider vi om å lage alt fra manus, sketsjer, sanger og danser, til kostymer og rekvisitter. Vi ønsker å inkludere alle studenter på tvers av linjer og bakgrunn, og forventer ingen forkunnskaper fra de som vil være med. Vi vil bare ha det gøy!

I 2016 ble BI-Revyen tatt til nye høyder, og var en kjempesuksess. Neste år vil vi ta det enda et hakk videre. Vi har store ambisjoner, og vårt største ønske er å være den morsomste begivenheten ved BI Oslo!