Change your cover photo
Change your cover photo

Norges Revisorstudenters Forening, NRF, er en linjeforening som representerer alle studenter på Bachelor og Master i regnskap og revisjon, BRR&MRR ved Handelshøyskolen BI i Oslo.

This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Norges revisorstudenters forening er en linjeforening som representerer alle studentene på bachelor og master på revisjon og regnskap. Foreningens formål er å gi revisorstudentene et godt faglig og sosialt tilbud gjennom studietiden. Gjennom ulike arrangementer økes samholdet på tvers av trinnene, og relasjonsbygging til næringslivet.

To av de mest kjente populære tiltakene som foreningen arrangerer er utplassering og Revisordagen. Utplassering er et tilbud som kun tilbys studentene ved revisjon, og gir studentene mulighet til å være utplassert hos de største revisorselskapene. Dette gjør at studentene kan prøve seg i en reell arbeidssituasjon samtidig som dette for mange er stedet som kan bli deres første arbeidsplass når de avslutter studiene.

Revisordagen er en egen dag for revisorstudentene ved BI og er hovedarrangementet innen de faglige arrangementene. Hit kommer tidligere studenter og potensielle arbeidsgivere og deler sin erfaring om hverdagen som revisor og dagsaktuelle temaer for revisorbransjen. Som avsluttet med en bankett. Andre arrangementer som blir gjennomført iløpet av året er blant annet en årlig tur til en av Europas storbyer, julebord og sommerfest.

NRF består av 7 styremedlemmer og revisorlinjen har ca 220 studenter. NRF-styret velges årlig av generalforsamlingen. Engasjementet i styret gir en unik mulighet til å bli kjent med nye og spennende mennesker både i studentmiljøet og næringslivet.