Change your cover photo
Change your cover photo
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Hei! Velkommen til Markedsføringsledelse! 

Markedsføringsledelse er en av fire grunnstener på Handelshøyskolen BI og består av over 500 studenter! Markedsføringsledelse dreier seg om forretningsutvikling og er et variert og innholdsrikt studium. Linjen fir deg kunnskap innenfor forskjellige fagfelt som psykologi, strategi og økonomi i en kombinasjon av teori og praksis. Markedsføringsmiljøet ved Handelshøyskolen BI er regnet som faglig ledende i landet, og står bak mye spennende forskning. 

Som en del av Markedsføringsledelse har du muligheten for å dra på utveksling et semester. Handelshøyskolen BI har samarbeidsavtaler med hele 200 skoler i 45 forskjellige land å velge mellom, deriblant alt fra USA til Singapore. 

Linjeforeningen til MFL er et interesseorgan for studentene ved Markedsføringsledelse. Interesseorganet drives av og for studenter, og vi ønsker å ivareta og fremme våre studentens interesse. Vårt mål er å gjøre din studenthverdag bedre, og vi tror nøkkelen til dette er å gi deg både faglig og sosialt påfyll gjennom semesteret. Dette gjøres ved ulike faglige arrangementer der vi inviterer bedrifter fra næringslivet til å holde relevante foredrag for studiet og hvordan teorien fungerer i praksis. Vi arrangerer også sosiale for at du på Markedsføringsledelse alltid skal føle deg velkommen og bygge nettverk. 

Dersom du kan se tilbake på en innholdsrik og engasjerende studietid, har vi nådd målet vårt, men for å klare det trenger vi også din hjelp. Har du forslag og idéer til hva vi kan finne på? Eller kanskje du kunne tenke deg å engasjere deg som styremedlem, crew eller tillitsvalgt? 

Kontakt oss enten via vår facebookside på www.facebook.com/MFLBI eller send mail til info.mfl@sbio.no