Change your cover photo
Change your cover photo

Børsgruppen Akties (The Finance Committee) formål er å spre interesse for finans, børs og næringsliv blant studentene ved Handelshøyskolen BI. Utvalget ble dannet i 1995.

This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Børsgruppen Aktie er et utvalg som stammer helt tilbake fra BI sin tid i Sandvika. Som et faglig rettet interesseutvalg har vi år etter år befestet oss med et dynamisk og kunnskapsrikt fagmiljø, med fokus på å arrangere fagdager på BI samt invitere investorer og forvaltere fra bransjen til å holde foredrag for oss.

På våre årlige turer til blant annet London, Frankfurt og Stockholm blir vi tatt imot av verdens største investeringsbanker og får et unikt innblikk i deres hverdag. NASDAQ, Bloomberg, J.P Morgan og ABG Sundal Collier er bare noen av bedriftene vi har besøkt de siste årene. Per dags dato er vi rundt 50 aktive medlemmer på Bachelor nivå.

I tillegg til å være et faglig utvalg ønsker vi også til en hver tid å dyrke et bredt sosialt nettverk. Vi har år etter år vært en av de største faddergruppene under den tradisjonsrike Fadderrullan her på BI. Ingenting er som å kunne få bidra med å gi fadderbarna et uforglemmelig førsteinntrykk! Vi har også årlige turer til for eksempel Hemsedal og BI-hulen, sammen med flere andre arrangementer hvor studentene kan få nye kontakter både innad og utad. Søknadsprosess og inntak av nye medlemmer skjer i starten av høstsemesteret.  Vi er alle stolte av å være medlem i et av BIs største og ledende utvalg.